0-6' PERSONAL KALENDER

Abonner på denne smarte personlige kalenderen for for kun 150,-

Les mer>>

Spørsmål og svar

Hver uke svarer Annlaug Madland på medlemmenes spørsmål

 

 

Annlaug Madland er førskolelærer og har hovedfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har lang erfaring fra arbeid i barnehage og med å utdanne førskolelærere

0-6 på facebook

Besøk 0-6 på Facebook:

0-6' AVDELINGS PLANLEGGER

Abonner på denne smarte avdelingsboka. 0-6 Avdelingsplanlegger får du for for kun 120,-

Les mer>>

0-6 TEATRET

Vil du har en forestilling i din barnehage? Les mer om 0-6 TEATRET og book forestilling
Les mer>>

Min minnebok

Med Min Minnebok fra 0-6 systematiserer du enkelt innholdet til barnas avslutningsperm. Det er et vakkert design laget av 0-6 spesielt til barnehager og det gir barnas "avslutningsperm" en flott innpakning i tilllegg til at den har flere praktiske løsninger som lomme for CD med digitale bilder eller annet og kuttet ut ramme til bilde på forsiden.

Les mer>>

Egen hjemmeside

Oversiktlig hjemmeside til barnehagen.
- Lette å oppdatere innhold
- Tilpasset barnehagers behov
- Flott bildevisning
- Mulighet for å passordbeskytte deler

Les mer>>

søndag
aug072011

Velkommen til www.0-6.no

0-6 er et forum for ansatte i barnehager og folk som er opptatt av barns oppvekst. 0-6 er resultat av et ønske om å bidra til en bedre hverdag for dere som jobber i barnehage. Hos oss er det GRATIS å bli medlem. Som medlem får du tilgang til digitale verktøy som gjør hverdagen i barnehagen enklere, mer spennende og inspirerende. Dessuten vil du motta e-post når vi legger ut noe nytt og spennende.

søndag
aug072011

Hvem er vi?

Anders Nederhoed er initiativtaker og redaktør i www.0-6.no 
Jeg har master i barnehageped og fire års fartstid som styrer i en naturbarnehage. I tillegg har jeg utdanning som skulptør og side 2004 har jeg jobbet som illustratør for en rekke norske og svenske tidssktifter og forlag. Jeg driver også med webdesign og webutvikling.

Min erfaring er at barnehager står ganske alene. Dette gir både fordeler og ulemper. Fordelen er at det gir en frihet, ulempen at impulser utenfra ikke så lett når inn. Mange -spesielt små private- barnehager skriker etter informasjon og inspirasjon. Dette koster penger, ofte penger barnehagen ikke har. Informasjon bør være gratis. Dett er mitt bidrag.

Monica Krogstad er førskolelærer og er utvikler på 0-6. Ønsker du besøk av 0-6 eller få presentert være produkter? Har du ideer og innspill til oss. Ta kontakt med Monica: monica@0-6.no.

 

 

 

 

Annlaug Madland er ukentlig spaltist på 0-6. 
Jeg har lang erfaring fra arbeid i barnehage og fra undervisning ved allmenn - og førskolelærerutdanningen ved Universitetet i Stavanger. Jeg er forfatter av to bøker tilegnet barnehagepersonale og foreldre. Hver uke svarer jeg på medlemmenes spørsmål rundt gleder og sorger, utfordringer og tanker.

Jeg holder også kurs. Dette kan du se mer om på min private hjemmeside: http://www.annlaugmadland.comsøndag
aug072011

Ideen 0-6

0-6 tilbyr gratis, nyttige og inspirerende hjelpemidler til barnehager over hele landet. Som medlem får du tilgang til et stadig voksende arkiv av digitale verktøy som gjør hverdagen som ansatt i barnehage enklere og mer spennende. Du får ukentlig faglig påfyll gjennom vår ekspertspalte der pedagog og forfatter Annlaug Madlend svarer på medlemmenes spørsmål. Dette prosjektet er dessuten et forsøk på å skape en motvekt til fora som tar betalt for medlemskap.

0-6
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo
Tlf: 482 87 059
E-post: anders@0-6.no
Org nr: 986405887
0-6 drives av:
0-6 Utvikling Nederhoed
Munkerudveien 79 G
1165 Oslo